michas2005

Odpowiedź forum utworzona

Wyświetlanie 8 wpisów - od 25 do 32 (z 92 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • w odpowiedzi na: Czym sie różni Vincent Bach 3c od Bacha 3c #5992
    michas2005
    Uczestnik

Możilwe też, że jest to starszy model bez Vicenta a młodsze z Vicentem 😎

w odpowiedzi na: Trąbka z tłokami obrotowymi?????? #6067
    michas2005
    Uczestnik

No tak widziałem np. w teatrze wielkim trębacze mają własnie z obrotowymi tłokami ale juz w Filharmoni narodowej mają juz te „normalne” tłoki. Chodzi o panowanie nad dźwiękiem?? 😮

w odpowiedzi na: Trąbka z tłokami obrotowymi?????? #6065
    michas2005
    Uczestnik

MAm pytanie.
    Czym różni się trąbka z tłokami obrotowymi a trąbka z tlokami no tymi zapomniałem…….(normalnymi tłokami)??? 😕 😎

Grałem na jednej i na drugiej i oprócz innego trzymania nie widzę róznicy……????

POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODP.

w odpowiedzi na: Problem z graniem #4402
    michas2005
    Uczestnik

Zamiast powiedzieć koledze jak ma grać to gadacie o tym czy kapelmistrz z orkiestry nauczy czy nie (zal:).
    Jak wiecie zalezy czy to wykształcony trębacz czy jakiś inny instrumentalista. A my nawet nie wiemy czy kolega „stan” ma kontakt z doświadczonymi trębaczami czy amatroami od tego trzeba zacząć. Więc pytam:

„stan” czy masz kontakt z jakimś trębaczem moze być kapelmistrz OS ale trębacz?????????????? 😀

POZDRAWIAM 🙂

w odpowiedzi na: Antydocisk … Jest sens na nim ćwiczyć ? #8674
    michas2005
    Uczestnik

Z tego co piszesz to z cała pewnością jest sens na nim cwiczyć. Nigdy nie grałem na anty docisku ale jezeli nie masz na nim sklai to mósisz na nim cwiczyć.Nie mówie o jakimś cwiczeniu po 3-4 godz. ale godzinka poł a po 1 miesiacu beda duże efekty. Rozmawiałem z wieloma trębaczami i tak mi mówili. {POZDROWIENIA!!!!!

w odpowiedzi na: „strzelający” środkowy tłoczek #11924
    michas2005
    Uczestnik

miałem identyczny problem z ta sama trąbka i z tym samym tłokiem i po prostu w koncu się wyrobi tłok i bedzie dobrze nie ma co się przejmować takimi sprawami

NAJWAZNIEJSZE ŻEBYŚ DOBRZE GRAŁ!!!! 😆 😎

w odpowiedzi na: głowa?? ;) #4445
    michas2005
    Uczestnik

Wygodnie mi stać lekko do dołu skierować czarę ale nauczyciel twierdzi, że jak stanę prosto trąbę uniosę to jest lepszy dźwięk.
    Niby matrc masz racje patrząc na tych najlepszych. A z drugiej strony jak podniosę tak wysoko jak to mówisz na chama to jestem spięty i po graniu.

Jednak myśle, że trzeba po środku grać trochę tak trochę tak.

POZDRAWIAM i dzieki za jakiekolwiek rady.!!!!

😎 😆

———————LIFE’S BRUTAL!!!———————–

w odpowiedzi na: Czym sie różni Vincent Bach 3c od Bacha 3c #5989
    michas2005
    Uczestnik

Niczym się nie różni. Mam oryginalny ustnik i jest napisane VICENt BACh a jeżeli jest napisane bach bez Vicent to albo to podróba albo inna produkcja z tej samej firmy

Wyświetlanie 8 wpisów - od 25 do 32 (z 92 w sumie)

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?