Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
michas2005Uczestnik
Juz umiem bez najmniejszego problemu sie nastroic. Nauczylem sie w jeden bardzo prosty sposób… Moze wam pomoc.
Za każdym razem gdy wchodze do sali cwiczyc albo obojętnie gdzie jest fortepian lub pianino. To zawsze się do niego stroje az bedzie idealnie (oczywiscie na luzie i w skupieniu) I później juz bez najmniejszego problemu na scenie sie stroje…michas2005UczestnikSłyszałem od paru gosci ktorzy tam byli.. (chodzi o Puławy) To mowili mi zebym jechal bo mozna tam naprawde sie duzo dowiedziec niekoniecznie grajac ale słuchajac innych… Ja w tym roku bym chciał ale z kasa cienko…
michas2005UczestnikJa chamem (az takim) nie jestem.. Ale żeby takie rzeczy robic to trzeba byc idiota….. i ja bym kolesiom osobiście strzelil bym tube… Bo to jest czyste kretynstwo.. No chyba że to jakis luźny koncert (ale wątpie)
Pzdr
PS: Wtedy gdy kolesiowi co miał grac żal sie zrobilo… To goście chyba zrozumieli
michas2005UczestnikNikt Ci ich stary nie prześle mi tez niikt nie przesłał i watpie czy komus zostały wysłane….;(
Pzdr
michas2005UczestnikPisałem do Ciebie 'mlodytrebacz’ na e-mail ale chyba nie przeczytałes wiec prosze o nuty jeszcze tutaj boa5-92@o2.pl
Pzdr 😉
michas2005UczestnikTaka sobie ta firma stagg… ;(
Pzdr;)
michas2005UczestnikCo ty stary muzyke rozrywkowa grasz, że Ci trąbki kolorowe sa potrzebne?? Albo sie wstydzisz srebrnego lub złotego koloru….??
Nie wiem ale wydaje mi sie ze dobre firmy typu Bach Yamaha Stagg itp. nie zajmuja sie takimi rzeczami ale pytaj??
Pozdrawiam;)
PS: Czekam na odpowiedz chyba ze po prostu masz taki kaprys…;)
michas2005Uczestnikmusisz przede wszytkim miec silna wole i wziąźć kilka lekcji u dobrego profesora a nawet cały rok (a nie klika)…Dużo cwiczyc i zaczynaj
-
AutorWpisy