michas2005

Odpowiedź forum utworzona

Wyświetlanie 8 wpisów - od 9 do 16 (z 92 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • w odpowiedzi na: Strojenie się! #4295
    michas2005
    Uczestnik

Juz umiem bez najmniejszego problemu sie nastroic. Nauczylem sie w jeden bardzo prosty sposób… Moze wam pomoc.
    Za każdym razem gdy wchodze do sali cwiczyc albo obojętnie gdzie jest fortepian lub pianino. To zawsze się do niego stroje az bedzie idealnie (oczywiscie na luzie i w skupieniu) I później juz bez najmniejszego problemu na scenie sie stroje…

w odpowiedzi na: Warsztaty Jazzowe Puławy #12446
    michas2005
    Uczestnik

Słyszałem od paru gosci ktorzy tam byli.. (chodzi o Puławy) To mowili mi zebym jechal bo mozna tam naprawde sie duzo dowiedziec niekoniecznie grajac ale słuchajac innych… Ja w tym roku bym chciał ale z kasa cienko…

w odpowiedzi na: wasze wpadki #10856
    michas2005
    Uczestnik

Ja chamem (az takim) nie jestem.. Ale żeby takie rzeczy robic to trzeba byc idiota….. i ja bym kolesiom osobiście strzelil bym tube… Bo to jest czyste kretynstwo.. No chyba że to jakis luźny koncert (ale wątpie)

Pzdr

PS: Wtedy gdy kolesiowi co miał grac żal sie zrobilo… To goście chyba zrozumieli

w odpowiedzi na: Szukam Nutek GOLCÓW #10231
    michas2005
    Uczestnik

Nikt Ci ich stary nie prześle mi tez niikt nie przesłał i watpie czy komus zostały wysłane….;(

Pzdr

w odpowiedzi na: „Cisza” #9718
    michas2005
    Uczestnik

Pisałem do Ciebie 'mlodytrebacz’ na e-mail ale chyba nie przeczytałes wiec prosze o nuty jeszcze tutaj boa5-92@o2.pl

Pzdr 😉

michas2005
    Uczestnik

Taka sobie ta firma stagg… ;(

Pzdr;)

michas2005
    Uczestnik

Co ty stary muzyke rozrywkowa grasz, że Ci trąbki kolorowe sa potrzebne?? Albo sie wstydzisz srebrnego lub złotego koloru….??

Nie wiem ale wydaje mi sie ze dobre firmy typu Bach Yamaha Stagg itp. nie zajmuja sie takimi rzeczami ale pytaj??

Pozdrawiam;)

PS: Czekam na odpowiedz chyba ze po prostu masz taki kaprys…;)

w odpowiedzi na: nauka #8955
    michas2005
    Uczestnik

musisz przede wszytkim miec silna wole i wziąźć kilka lekcji u dobrego profesora a nawet cały rok (a nie klika)…Dużo cwiczyc i zaczynaj

Wyświetlanie 8 wpisów - od 9 do 16 (z 92 w sumie)

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?