Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
michas2005Uczestnik
Stary podstawowe pytanie gdzie chcesz grac jaka muzyke ile masz lat?? Przedstaw swoja sytuacje..;)
Pozdrawiam 🙂
michas2005UczestnikZły czy nie zły…. Trzeba przede wszystkim wiedzieć do czego się dązy. Do jakiej muzyki i pracować w tym kierunku… Co tu mówić trzeba jasno postawić sprawe… Trzeba mieć CEL w zyciu… Jaka muzyka mnie inspiruje?? kto gra tak jak ja chciałbym grać w przyszłości. Widocznie jeszcze pan „coolman” nie wiedział co chce grać. jaka muzyke jaki styl….Czym wcześniej odpowiemy sobie na te pytanie podczas edukacji tym lepiej…
Pozdrawiam ;:))
PS: Niech sam Pan Sebastian wypowie się w tej kwestii…:)
michas2005UczestnikJeżeli nikt na forum nie potrafi w ułamku sek. nabrac maksymalnej ilosci powodzenia to mówicie nie prawde Poniewaz kazdy kto gra juz troche i naprawde dobrze (zwykły gosc z 2 stopnia) Potrafii nabrac szybki pełny wdech. Uwazam ze u Ciebie jest problem w tym ze sie spinasz albo sa jeszcze twoje miesnie zbyt słabe…. Jak chcesz cos wiedziec wiecej to pisz
michas2005UczestnikFajne nie które sa znane ale mimo to jest super!!
michas2005UczestnikWyjście jest tylko jedno grać program dużo i przede wszystkim przed publika (najlepiej dużą) Wychodzisz na egzamin i jest lepiej. Mozesz zgrac 3 razy przed publika i tez na egzaminie czy koncercie juz tym właściwym wujdzie a jak zagrasz 10 razy to wyjdzie kilka razy lepiej.
Myśle mactr i De-eR, że kazdy reaguje na stres tak jak wy.
Ja mam dokładnie jak wy i nie zanm nikogo ani nie spotkałem się z kimś kto inaczej reaguje.
Mozna siwezy utwór grać np w jakies szkole czy gdzies tam gdzie sie mniej osob „zna na muzyce” ktora własnie gracie. A później w co raz to lepszej publice występować.POZDRAWIAM 🙂 🙂 😉
michas2005Uczestnik[quote]
members4 napisał(a):
nie zgadzam sie! psuje zadecie jak cholera!…[/quote]
A cholera psuje zadęcie?????? jeśli tak to napisz……… 😀POZDRAWIAM
PS: Joke….. 😎
michas2005UczestnikDobre pytanie może po prostu spytaj się tego co ci sprzedał lub napisz do jakiegos sklepu i niech ci wyjaśnia… Moze spotkali juz taki model.
michas2005UczestnikWiadomo, że papierosy nie szkodza. Jak ktoś chce się dowiedzieć to niech pójdzie do lekarza i się po prostu spyta Czy przy graniu na instrumencie detym gdzie płuca pracują wiecej niz u zwykłego człowieka czy papierosy szkodzą. 🙄
I sprawa załatwiona. 🙂POZdrawiam trębaczy którzy PALĄ 😆 😆
-
AutorWpisy