michas2005

Odpowiedź forum utworzona

Wyświetlanie 8 wpisów - od 17 do 24 (z 92 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • w odpowiedzi na: nauka #8952
    michas2005
    Uczestnik

Stary podstawowe pytanie gdzie chcesz grac jaka muzyke ile masz lat?? Przedstaw swoja sytuacje..;)

Pozdrawiam 🙂

w odpowiedzi na: Inspiracja #13569
    michas2005
    Uczestnik

Zły czy nie zły…. Trzeba przede wszystkim wiedzieć do czego się dązy. Do jakiej muzyki i pracować w tym kierunku… Co tu mówić trzeba jasno postawić sprawe… Trzeba mieć CEL w zyciu… Jaka muzyka mnie inspiruje?? kto gra tak jak ja chciałbym grać w przyszłości. Widocznie jeszcze pan „coolman” nie wiedział co chce grać. jaka muzyke jaki styl….Czym wcześniej odpowiemy sobie na te pytanie podczas edukacji tym lepiej…

Pozdrawiam ;:))

PS: Niech sam Pan Sebastian wypowie się w tej kwestii…:)

w odpowiedzi na: głęboki i szybki oddech #9268
    michas2005
    Uczestnik

Jeżeli nikt na forum nie potrafi w ułamku sek. nabrac maksymalnej ilosci powodzenia to mówicie nie prawde Poniewaz kazdy kto gra juz troche i naprawde dobrze (zwykły gosc z 2 stopnia) Potrafii nabrac szybki pełny wdech. Uwazam ze u Ciebie jest problem w tym ze sie spinasz albo sa jeszcze twoje miesnie zbyt słabe…. Jak chcesz cos wiedziec wiecej to pisz

w odpowiedzi na: Czym sie rozni waltornista od prostytutki? #11595
    michas2005
    Uczestnik

Fajne nie które sa znane ale mimo to jest super!!

w odpowiedzi na: STRES #4235
    michas2005
    Uczestnik

Wyjście jest tylko jedno grać program dużo i przede wszystkim przed publika (najlepiej dużą) Wychodzisz na egzamin i jest lepiej. Mozesz zgrac 3 razy przed publika i tez na egzaminie czy koncercie juz tym właściwym wujdzie a jak zagrasz 10 razy to wyjdzie kilka razy lepiej.

Myśle mactr i De-eR, że kazdy reaguje na stres tak jak wy.
    Ja mam dokładnie jak wy i nie zanm nikogo ani nie spotkałem się z kimś kto inaczej reaguje.
    Mozna siwezy utwór grać np w jakies szkole czy gdzies tam gdzie sie mniej osob „zna na muzyce” ktora własnie gracie. A później w co raz to lepszej publice występować.

POZDRAWIAM 🙂 🙂 😉

w odpowiedzi na: Granie na 2 instrumenach……… #4572
    michas2005
    Uczestnik

[quote]
    members4 napisał(a):
    nie zgadzam sie! psuje zadecie jak cholera!…[/quote]
    A cholera psuje zadęcie?????? jeśli tak to napisz……… 😀

POZDRAWIAM

PS: Joke….. 😎

w odpowiedzi na: Czym sie różni Vincent Bach 3c od Bacha 3c #5993
    michas2005
    Uczestnik

Dobre pytanie może po prostu spytaj się tego co ci sprzedał lub napisz do jakiegos sklepu i niech ci wyjaśnia… Moze spotkali juz taki model.

w odpowiedzi na: Dęciaki i Papierosy … #4497
    michas2005
    Uczestnik

Wiadomo, że papierosy nie szkodza. Jak ktoś chce się dowiedzieć to niech pójdzie do lekarza i się po prostu spyta Czy przy graniu na instrumencie detym gdzie płuca pracują wiecej niz u zwykłego człowieka czy papierosy szkodzą. 🙄
    I sprawa załatwiona. 🙂

POZdrawiam trębaczy którzy PALĄ 😆 😆

Wyświetlanie 8 wpisów - od 17 do 24 (z 92 w sumie)

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?