Matura 2007 ;/

Viewing 5 posts - 9 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Wpisy
    ytr6
    Członek

ja też gram marcello z fortepianem ale nie martwi mnie brak orkiestry tylko bardziej adagio które jeszcze stwarza mi problemy kondycyjne a egzamin juz za tydzien 😮
    mam ten koncert w wykonaniu hakana hardenbergera (troche przez niego stuningowana wersja bardzo trudna i bardzo fajna) z towarzyszeniem orkiestry i nagranie IIczęści w wykonaniu trąby z towarzyszeniem orggganów też polecam 😆

michas2005
    Participant

Czy mógł by mi ktoś przesłać ten piękny utwór(koncert Marcello na B trąbkę)

mój e-mail to michalitrabka@o2.pl 🙂

barteq_bm
    Członek

a jeśli jesteśmy już przy drugiej części tego koncertu to warto posłuchać jak zagrał ją Maurice Andre na trąbce piccolo:
    http://www.youtube.com/watch?v=eecdrV8PyQY
    pozdrawiam,
    Bartek

przepraszam, jeśli link pojawił się już wcześniej na forum

mkrol
    Członek

Mamy tutaj jakichś maturzystów oprócz mnie??:) Już najwyzszy czas, aby składać papiery na studia… ah jak ten czas leci:)

mkrol
    Członek

Cytat:

Roberth napisał(a):

Poza tym gram takze Perpetum mobile wycwiczylem juz na oddechu permanentnym ….

Nieźle, chociaż nie słyszałem, ze w Polsce ktoś wytrzymał ktoś 4 minuty na pernamentym. Bardzo chętnie bym Ciebie posłuchał. Długo się tego uczyłeś?? Mógłbyś zaprezentować jakieś ćwiczenia ?? Z góry dzięki:)

PS. Będę trochę dociekliwy w tym momencie i sprostuje, że ten utwór, który grasz na oddechu pernamentym nazywa się „Molto perpetuo”

Viewing 5 posts - 9 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?