Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
Janko943Członek
Jeśli zaczynasz od g1 to spróbuj grać tak samo tylko od e1 będzie brzmiało:d
Janko943CzłonekOk dzięki, a co sądzisz o tym że należy ćwiczyć cicho czy to coś da?
Janko943CzłonekOk dzięki Stach1233 chyba masz racje z tym wyobrażaniem spróbuje.
Janko943CzłonekWłaśnie
Nie moge znaleźć tego punktu w którym mój dźwięk był by najlepszy trzymam ustnik większością na górnej wardze ale właśnie Gdy zaczynam grać wysokie dźwięki ,nie takie wysokie bo g2 a2 to tak jak mówią koledzy to gram na uśmiechu dziwne jak macie jakies pomysły co z tym zrobić to piszcie.Z góry dziękiJanko943CzłonekJestem po 4 latach szkoły muzycznej i właśnie teraz jestem na drugim stopniu ale zawsze jak pytam nauczyciela czemu mam taki dźwięk to mi odpowiada że narazie gram na dechach nie wiem oco chodzi?I co mam robić żeby nie grać na dechach.
Janko943CzłonekDzięki stach1233 a jak ćwiczyć dźwięk bo mam taki jak by ręką zatkać otwór przez który dźwięk wychodzi. Taki zapuszkowany
może przez to że gram głośno?Janko943CzłonekCześ gram na trąbce i mam problem z dżwiękiem mój dżwięk jest taki pusty można by rzec,że zapuszkowany,prosze dajcie mi jakąś rade jak to zlikwidować z góry bardzo dziękuje.
-
AutorWpisy