YTR 8335gs czy????

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 11 total)
  • Autor
    Wpisy
    Camillus
    Członek

Witaj 🙂
    Zależy do jakiej kwoty. Ale widzę że mierzysz w Yamahę Xeno, więc może Schagerl Apollo ? To najwyższy model Schagerla chyba. Bardzo dobra firma 🙂

Pozdrawiam

Kalaf
    Członek

Kolego tyle ile bedzie osob tyle bedzie opinii i pomyslow na instrument… jezeli masz tylko mozliwosc to graj na tylu modelach na ilu sie da i wtedy wyberzesz ten dla siebie najlepszy… bo tak to tylko zamacisz sobie w glowie i nic nie wybierzesz 🙂

mlodytrebacz
    Członek

No właśnie ja chce ją ze stanów sprowadzić

Devilek
    Członek

heh.. 3 lata nauki i już chce sobie xeno kupować. 😛 świat idzie do przodu. grałem na xeno, nie uważam żeby to był zły instrument. ja jakbym miał tyle kasy to bym ściagnął bacha z usa 😀 😛

jarenty
    Członek

skoro już sie porywasz na instrument który można śmiało nazwać profesjonalnym… myślę… ze seria XENO są świetnymi instrumentami.. to tez zależy o jakiej muzyce myślisz.. jazz-klasyka..i najlepiej Ci zabrzmi ten instrument na ustniku firmy yamaha.. z seria GP.. na pewno będzie dołączony do instrumentu tylko czy będzie dobry dla Ciebie.. Pozdrawiam 🙂

mlodytrebacz
    Członek

Na trąbce gram 3 lata i zamierzam zdawać do II st. Chciałbym kupić nową trąbke aktualnie gram na weril. Myślałem o Yamaszce xeno lecz nie za dobre opinie słyszałem o niej. Znajomy polecił mi firme schagerl. Pomóżcie cos wybrać 😀

Kalaf
    Członek

Ciekaw jestem bardzo na jakiej podstawie sadzisz ze Xeno najlepiej bedzie gadac z ustnikami GP?? To tak jakby Bach brzmial najlepiej z bachem a jak powszechnie wiadomo nie zawsze tak jest…

zgred_16
    Członek

Wow 3 lata gry i już Xeno?? niesamowite… wydaje mi sie ze za wysoko mierzysz…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?