Vincent Bach ustnik 1,1/2 C co o nim sadzicie??

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 13 total)
  • Autor
    Wpisy
    Kalaf
    Członek

i po pieciu latach grania doszedles do tego ze ustnik Ci nie lezy 😮 😕

a co do samego ustnika… ustnik jak ustnik… „normalny” bym powiedzial ani sie w zadnej kategorii ze tak powiem nie wybija ani specjalnie nie kuleje… pamietam jak zaczynalem przygode z traba 15 lat temu i gralem na czeskim sprzecie amati i poszedlem do szkoly i tam belfer gral na Bachu to normalnie byl szok… 🙂 nie bylo tak jak teraz fura trab i nieograniczony wybor ustnikow 🙂 Oczywiscie dlugo nie czekajac przerzucilem sie z arnold&sons`a na bacha i bylem w siodmym niebie 😀 gralem na nim praktycznie przez caly czas zmienilem go niedawno bo znalazlem fajny model Stomvi 🙂

to sie nagadalem

pozdro

hinaski
    Członek

Chyba nikt Ci nie powie, że ten ustnik jest nie dla ciebie. Zachodzi tu wiele czynników indywidualnych, które wpływają na ostateczną ocenę. Ja, np gram na ustniku wzorowanym na mount vernonie 1 1/2 i nie mam z niczym problemów. Duża cześć jeśli nie wszystko zależy od ciebie.

barteq_bm
    Członek

dziwi mnie to, że dopiero teraz stwierdziłeś że ten ustnik jest nie dla ciebie, chyba że zawsze uważałeś że ci nie pasuje to współczuje, bo musiałeś się na nim troche męczyć.
    Ja mam bardzo dobre zdanie na temat właśnie tego ustnika. Mi nie pasował jakoś tylko na początku ale to chyba tylko z powodu przyzwyczajenia do starego marki [no name]. Gram już na nim ponad 4 lata i jestem bardzo zadowolony. Nie planuje w najbliższym czasie zmienić go na inny model bo jak na razie nie przekonałem się do innego. Jak dla mnie ma znakomite rozmiary dobrze leży na ustach, swobodny przelot powietrza. Gra mi się na nim bardzo wygodnie.

Maurice89
    Członek

Gralem na tym ustniku prawie trzy lata i bylem bardzo zadowolony:)Dobry przelot powietrza i dzwiek tez bardzo przyjemny ale ustnik to sprawa osobista …

Czarek
    Członek

Ja grałem długo na bachu 7c. Bardzo mi sie przyjemnie grało ale jakiś rok temu kumpel kupił mi w Angli Bach 1.25C. jest super. daje niesamowity „mięsisty” dzwięk. polecam.

laaalek
    Członek

gram na nim i nie za bardzo mi pasuje… gram juz 5 lat na nim.. i nie wiem czy to mojeu miejetnosci nie sa za dobre czy ustnik..

members4
    Członek

JA gram na 1,1/4C. Podobny rozmiar,do duzych ust. jak narazie jedyny ustnik,na ktorym gra mi sie tak przyjemnie. Mi z Anglii kumpel przywiozl Bacha 1X,ale za cholere nie wiem co oznacza ten X w nazwie. Slyszalem,ze to jest ustnik dla tych co maja krzywy zgryz,ale ile w tym prawdy moze byc… Moze ktos z was wie cos wiecej o 1X??? 😀

kubasnyzg
    Członek

ładny dźwięk. łatwo się gra 😉

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?