Ogólnopolski Festiwal Orkiestr Dętych OSP, Krynica 2011

Viewing 8 posts - 33 through 40 (of 54 total)
  • Autor
    Wpisy
    bumblebee
    Participant

pierwsza czwórka z konkursu została podana, a kolejne wyróżnienia były z tego co pamiętam w kolejności alfabetycznej. Dokładna punktacja będzie zapewne wysłana do orkiestr, wówczas będą znane pozostałe miejsca

musztra paradna:
    1. Uniejów
    2. Gozdowo
    3. Suchowola

gratulacje dla zwycięzców 🙂

tptmeister
    Participant

Kolejne miejsca były też podawane zgodnie z punktacją bo Krasocin i chyba Jaćmierz były czytane razem na 5 miejscu z i prezenter mowił, że miały taką samą ilość punktów

bumblebee
    Participant

[quote]
    tptmeister napisał(a)):
    Kolejne miejsca były też podawane zgodnie z punktacją bo Krasocin i chyba Jaćmierz były czytane razem na 5 miejscu z i prezenter mowił, że miały taką samą ilość punktów[/quote]

zgadza sie, ale w odniesieniu do musztry, a ja pisałem o konkursie scenicznym

tptmeister
    Participant

[quote]
    bumblebee napisał(a)):
    [quote]
    tptmeister napisał(a)):
    Kolejne miejsca były też podawane zgodnie z punktacją bo Krasocin i chyba Jaćmierz były czytane razem na 5 miejscu z i prezenter mowił, że miały taką samą ilość punktów[/quote]

zgadza sie, ale w odniesieniu do musztry, a ja pisałem o konkursie scenicznym[/quote]

W odniesieniu co do koncertu też:) a jacmierz miał 2 lub 4 miejsce w paradzie a w koncercie 5 miejsce razem z krasocinem.
    pozdrawiam;]

Nicram
    Członek

Scena i przemarsz:
    1.Mykanów
    2.Wilamowice
    3.Koło
    4.Konopiska
    5.Jaćmierz, Krasocin

Musztra paradna:
    1.Uniejów
    2.Gozdowo
    3.Suchowola, Polanka Wielka
    4.Jaćmierz
    5.Krasocin

raf1352
    Członek

Moim zdaniem Jaćmierz zaskoczył wszystkich a gozdowo musialo miec jakies wtyki bo ta parade pokazuja juz bardzo dlugo a nie ma w niej nic ciekawego.

tptmeister
    Participant

No niestety nie widzialem musztry Gozdowa. A Jaćmierz tak jak i Krasocin w pełni zasłużenie. Zaskoczyło mnie, że wręczyca wielka i Dobrynin znalazly sie poza najlepszymi. Wydaje mi się, że werdykt jury wmiare sprawiedliwy.
    pozdrawiam

horn51
    Członek
Viewing 8 posts - 33 through 40 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?