Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
tobi3776Członek
jestem uczniem szkoły muz. ist i gram w orkiestrze,przydało by sie cos na dłusze lata
tobi3776Członekja osobiscie nic do yamahy nie mam,ale słyszałem złe opinie i wole nie ryzykowac
tobi3776Członekdzięki, czekam na dalsze propozycje
tobi3776Członekja tez nie jestem przkonany do yamahy,ale prosze o propozycje innych trabek
tobi3776Członekpolecam uzywana trąbke yamahy czy holtona lub kinga,ale jak najdalej id tej trabki.Sama cena wskazuje na jej jakosc
tobi3776Członekjesli orkiestra jest amatorska,to polecam amati 213.Niexle brzmi,a i cena do ok. 1500zł. i lepiej nie kupuj intsrumentów na allegro.
U nas w lipnie orkiestra jest dobra,choc amatorska,ale nie mamy az takich srodków by wymienic trąby,takze ja mam narazie najlepszą,czyli amati 213. to moja prywatna i dałem za nia 1400zł(z upustem) ale teraz [planuje kupic stomvi debut b posrebrzana,gdyz zaczałem uczyc sie w szkole muzycznej 1 st i planuje uzytkowacta stomvi jeszcze długo.tobi3776Członekpolecvam stomvi debut zamiast zenitha lepszy za niewielka róznice ceny
tobi3776Członekkarl glaser straszny złom!!! nie kupywac,jakzaczynałe grac ja KUPIŁEM i bardzo teraz tego załuje pozbyłem sie jej
-
AutorWpisy