Re: Yamaha

kris
Członek

W sklepie na pewno nie. Ale tak jak już czytałeś – giełdy internetowe pełne są okazji! Jakieś 3-4 miesiące temu sprzedałem nowego Conna Vintage One w atrakcyjnej cenie, a przed tygodniem Kinga 2070 Legend za niecałe 5 000. Też nowego. Do dopiero są (były) instrumenty… Cóż – takie czasy – musiałm się ich pozbyć, a teraz gram na najlepszym z możliwych staruteńkim Holtonie 101 Symphony. Cool. VERY coooool. Z dużą menzurą. Lepszej mechaniki nie ma ani Schilke ani Getzen (to nie są obiegowe opinie, tylko sprawdzone przeze mnie organoleptycznie). Mam trąbkę Getzen C Custom Series i Holtonik klawisze ma 2 razy szybsze. Nawet nie nasmarowane 🙂
Wiem, że mieć nowy instrument to fajna sprawa. Ale mieć rewelacyjny instrument za niewielkie pieniądze to dopiero COŚ!
Za ww Holtona wyasygnowałem 1800 PLN, wliczając w to 150 PLN na koszt przesyłki z Francji. Nie wygląda pięknie. Jest w kilku miejscach puknięty, lakieru też już niewiele zostało, ale gra tak, że na żadną Yamahę bym go nie zamienił.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?