Dzięki Radekss za poparcie 🙂
kolejny raz okazuje się,ze jednak strasznie szowinistycznie niektórzy podchodzą do pewnych rzeczy i gdyby to był jakis facet pewnie tik tak by pewnych rzeczy nie interpretował w ten sposób.
[quote]
Tik tak napisał:
A moze koleżanka próbowała zdawać na uczelnie krakowska bez sukcesu i to ją tak zraziło???Moze dlatego jej nie poleca???
Tylko dlaczego inni nie moga spróbowac???
innych wypowiedzi. Niektorzy polecaja profesorow i rowniez nie podawaja za co co. To samo jezekli chodzi o uczelnie.
[/quote]
Otóz dla Twojej wiadomosci-nie zdawałam nigdy w zyciu do Krakowa za to bardzo duzo czasu tam spędziłam wczesniej.
Zdawałam do Katowic na wydział jazzu, gdzie jest jedno miejsce na trąbkę. Ale miałam stycznosc z mnóstwem uczelni i wcale nie ze wgledu na to,ze chciałam do nich zdawać-tylko,zeby je poznać.
Nie „odbiłam piłeczki” tutuku,tylko poprostu stwierdziłam,ze nie ma co dalej na ten temat dyskutowac i się zagłebiać. Nikogo tu nie obraziłam,a pisząc że „dorośniesz,zobaczysz” miałam na myśli dojrzewanie muzyczne i otarcie się o róznych ludzi-a to bardzo często nie idzie w parze z wiekiem tylko poprostu z sytuacjami,które zdarzają się bardzo czesto przypadkowo.
pozdrawiam 🙂