Re: no dobra….

Student
Członek

Z tego co czytam to szukasz trąbki idealnej, idealnie dopasowanej do Twoich potrzeb. Oczywiście jest to zrozumiałe. Wymieniłeś tyle elementów które oczekujesz od swojej nowej trąbki ,ze obawiam się iż w seryjnej produkcji trąbek nie masz co szukać. Najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie było by zrobienie trąbki specjalnie na zamówienie ( kto by z Nas o tym nie marzył 🙂 ). Jeszcze troche niestety lat upłynie zanim bedziemy mogli mieć wpływ na nasz zakpuiony własny instrument.
A tak apropo’s czytałem gdzieś w necie, że w Niemczech jest firma która „tuninguje” trąbki. Można tam pojechać ze swoją zwykła trąbką, powiedzieć co by się chciało i oni rozbierają instrument na części-zmieniają np: rurkę ustnikową, krąglik do strojenia, itp itd. I ma sie instrument dostosowany do naszych potrzeb.
Ja na Twoim miejscu dał bym sobie spokój ze Stomvi. Chciałem pożyczyć na kilka dni Stomvi Elite od znajomego. Pożyczyłem i oddałem ją po jednym dniu. Cienizna straszna. Wydaje mi się, że Schilke będzie Tobie odpowiadać chyba najbardziej. Dla mnie to cą cudowne instrumenty.

Pozdrawiam

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?