Re: „Shake”

trumpette
Członek

Prawda, ćwiczenia warto zakupić. Tak teraz patrzę i nie chcę nic mówić, ale… wiecie, że Pan S. Sołdrzyński się zalogował na forum…? :] hiehiehie..
Skończmy może temat tej szkoły tak za plecami,hm? ;P

P.S. => RadekOpa
„powyzej g2 rozjezdzaja mi się usta i niestety przyciskam….czy jak gracie jakies te przedecia to dociskacie troche?”

Jesli grasz powyżej g2 i masz coś takie, to znaczy,że mięsnie nie wyrobiły się jeszcze na tyle,żeby grać wyżej. Nie wiem ile lat grasz,ale to mniej istotne. Większość takich rzeczy bierze się ze złego oddechu. Wszystkiego co grasz (w środku czy w górze skali) powyżej g2, nie możesz regulować przyciskiem (choć podobno tak jest łatwiej 😐 ) musi być osiągnięte przez większe czy mniejsze ciśnienie powietrza. Nie ma lekko i nikt nie mówił,ze będzie. A jeśli masz grać góre z przyciskiem,to lepiej sobie odpuścić-serio. Lepiej zrób jakieś ćwiczenia, i buduj skale powoli,ale systematycznie. Bo tak będziesz mieć non stop sforsowane usta z tego przycisku,a poza tym nigdy tej góry tak naprawde nie będziesz mieć z fajnym soundem w taki sposób. Nie tędy droga. Pzdr i powodzenia 🙂

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?