Re: Świetny sposób na to co każdy by chciał mieć!

Student
Członek

Witaj Radekss

Zanim odpowiem na to pytanie to także poprosił bym Was o napisanie jak wysoko potraficie zagwizadć. Zależy mi na tych odpowiedziach aby zobaczyć czy faktycznie będzie ktoś kto potrafi gwizdać naprawde wysoko ( ciekawe przy tym, czy tez nie ma on problemow z górą na trąbce).

Gdym stwierdził, że zdolnośc do wysokiego gwizdania pomaga w grze wysoko to…. sądze, że było by to za bardzo smiałe stwierdzenie z mojej strony. Nie chce zapędzać się w nieuzasadnione teorie.

To doświadczenie pokazać ma tylko jak bardzo każdy z nas róźni się budowa aparatu „gębowego” a jak wiemy do sprawnego poruszania się w prawdziwej „górze” ten aparat jest niezbędny! To porównanie z gwizdaniem ma na celu pozwolić wyobrazić sobie, że sa ludzie którzy maja wiekszą „swobode i naturalność ” w grze w wysokim rejestrze trąbki a inni jej nie posiadają. Mam nadzieje, że po przeanalizowaniu swoich doświadczeń z róznymi trębaczami zgodzisz się ze mną , ze tak jest. Teraz powstaje pytanie dlaczego tak maja. Czy to tylko „natura” czy owy „patent” ???
Jeśli jest to odpowiedż A to… nie silmy się za wszelką cene pracować tylko nad stratosfera. Gdyby jednak prawidłową odpowiedzią byla odp. B to wtedy… wszystko przed nami.

Z chęcią poznam ten patent jeśli takowy jest ….

Pytanie wciąż otwarte

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?