Re: Gdzie jest sznurek…

Blues
Członek

Więc tak:

1. Interesuje mnie wiedza, jak najbardziej tylko nie każdemu można w dzisiejszym świecie wierzyć, a ponieważ nie jestem jakimś specjalistą, mogłem się trochę zasugerować postami innych kolegów…

2. Nie napisałem nic po czym mógł byś mi proponować więcej pokory…

3. Mam świadomość, że po dr (doktor) się nie daje kropki, ale nie dla tego, że jest tytułem, tylko dla tego, że skrót kończy się na tą samą literę, co cały wyraz i nigdy nie sugerowałem, że mianujesz się doktorem, a jakby ktoś miał jakieś wątpliwości, co do moich wcześniejszych wypowiedzi w tym temacie, to proponuję przeczytać sobie mojego posta w temacie: „Oddech” http://www.brasserwis.art.pl/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=480&forum=4&viewmode=flat&order=ASC&start=10
Ten link powinien być dobry… Post jest na samym dole strony…

4. Nie kwestionuję, że grasz na tyle długo na trąbce, aby dzielić się informacjami z innymi, po to jest to forum i każdy może się tu nimi dzielić, nawet jeśli nie gra już na trąbce od X lat.

5. Szanuję Cię i doceniam Twoje umiejętności. Nie wspomniałem też (może inni, ale nie ja!) ani razu o tym, że musisz błyszczeć jak wschodząca gwiazda ani, że musisz występować w telewizji, żeby być dobrym trębaczem. Wiesz, mam świadomość, że nie każdy dobry trębacz dochodzi do takiej sławy, żeby być na pierwszych stronach wszystkich gazet. A mój ostatni post (nawet jeśli miał troszkę złośliwy wydźwięk, chociaż osobiście nie wydaje mi się), miał na celu, aby dowiedzieć się właśnie kim jesteś, i gdzie grasz albo grałeś (dla przykładu: Klonpiotr i Krzaku grają w OSP w Płośnicy, a Mactr gra w zespole So What itp…) a Ty, skoro jesteś dobry to pewnie też gdzieś u diabła grasz i nie musi to być zaraz Orkiestra Symfoniczna Polskiego Radia, ale gdzieś grasz na pewno… Bo sam napisałeś, że: „Na pewno nie grasz tylko dla siebie w domu”…

6. Jeszcze jedno, skoro nie chcesz się nikomu ujawniać, to wystarczyło spokojnie napisać… To przecież też nie jest problem…

na zakończenie…
Nie chciałem nikogo urazić i myślę, że tego nie zrobiłem, a wszystkie niejasności rozwiałem w tym strasznie długim poście…

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko jasne :> 🙂

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?