Witajcie:)
nareszcie coś cie dzieje:) bardzo dobrze ,że odpowiedzieliście na pytanie Pawła tym bardziej ,że wasze uwagi są w 100% trafione.Większość została już przez Was przytoczona i wytłumaczona pozostaje jedna najważniejsza rzecz………
Diagnoza!!! czy jest trafna???
Jeżeli tak to OK ale jeżeli Paweł ma zaciśnięte gardło i zacznie ćwiczyć z przkonaniem że gardlo jest otwarte i można teraz długie dźwieki ćwiczyc to skutek będzie odwrotny 🙁
Z tego co Napisałeś,Pawle wynika,że nie ma pewności co do diagnozy ponieważ jak słusznie zauważyli koledzy zaciśniete gardło jakoś się kłuci z zaniskim dzwiękiem. Może być problemów kilka i zanim zaczniesz je korygować powinienneś udac się do kogoś kto dokładnie zdiagnozuje Twoją sytuację.
Ja nie podejmuję się dignozy na odleglość ponieważ można łatwo popełnić błąd:)
Zastanawiam się czy nie uruchomić czegos w rodzaju porad na odległość np. przez Skype. Kamerka itd. Jeszcze tego nie robiłem ale może takie lekcje na odległość to dobry pmysł.Napiszcie co o tym myslicie.
Myślę, że jeżeli masz ohotę to mogę w ramch promocji gratisowo posłuchać Twojego problemu on line.Zobaczylibyśmy czy to działa i może byłby to sposób na internetowe warsztaty bez ruszania się z domu:):):)
Jednak najbezpieczniejszm sposobem jest spotkanie z fachowcem.