Re: Nowy dział z nowym moderatorem :)

coolman
Participant

Witajcie moi drodzy:) zanim zaczniemy wymieniać się różnymi informacjami chciałbym przekazac Wam kilka rzeczy:)
Napisałem „wymieniać” ponieważ mam nadzieję , że czegoś ciekawego się dowiem do Was.O Was i o waszych problemach ale równierz o Waszych spstrzeżeniach, o Waszych sukcesach.
Nie chcałbym , żeby to forum przekształciło się w poradnik na temat trąbki. Walałbym , żeby była to żywa dyskusja z Waszym udzaiłem:)

– czasami jestem zajęty i nie będę mógł szybko komentowć postów na forum-bądźcie cierpliwi- ale będę robił to w wolnych chwilach z przyjemnością.

– pytacie , podajecie nazwiska, moje nazwisko jest ujawnione więc chciałbym , żeby każdy ujawnił również swoje imię nazwisko ,wiek, co robi na codzięń , gdzie się uczy , gdzie gra. To są ważne informacje dla mnie- kogoś , kto ma odpowiadac na pytania.

Któtko mówiąc chcę wiedziec kto zadaje pytanie:):):)
Wiem , że dla większości wydawac się to będzie dziwne poniewaz w dzisiejszych czasach wszyscy chcą być anonimowi….Jeżeli jednak ktoś- i tu muszę użyć określenia „ktoś” a nie chcę tego robić-pyta mnie o Piotra Wojtasika to muszę wiedzieć kto to 🙂 Tak więc , Mactr, odpowiem na Twoje pytania ale przedstaw się:)

P.S.
ciesze się , żę pierwsze pytanie na forum jest tak ciekawe:) a nie jest pytaniem z cyklu „co ćwiczyć bo za tydzień chcę grać do C5….? a gram juz dwa miesiące i nie wiem co sie dzieje ale wychodzi mi dopiero C3 ” ……:):):):)

MYśLę , żE BęDZIEMY RóWNIEż troszkę żARTOWAć NA FORUM:):):)

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?