Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

krriss
Członek

Hey:) Gratuluje wszystkim orkiestrą:) Mi się ogólnie podobało…chociaż mam małe „ale”:/ nie podobało mi sie to że kilka orkiestr nie przestrzegało regulaminu(dla mnie to jest nienormalne) z tego co wiem utwór do wykonania nie mógł trwac 12 minut:/ no nie??? chyba ze sie myle??? nie wiem może to drobnostka ale mnie wkurzyło:/ dzięki tym orkiestrą i oczywiście orgaznizatorą wszystko się opóźniło:/ beznadziejna organizacja!! zeby wspólne wykonanie grac po ciemku o tej godz…to jest troche nienormalne…niktóży byli w mundurach od 8 rano do 23:/ podziwiam ich w tym naszą orkiestre tez:) . Niektóre orkiestry zdobyły tak dobre miejsca tylko dzięki zawodowym muzyką…skoro było ich po 20 albo po więcej osób to się nie dziwie:P Ciesze się z tego że moja orkiestra w której jedynie trzy osoby chodziły do szkoly muzycznej i było w niej w Krynicy 3 zawodowych muzyków(tylko) dostała sie do pierwszej szóstki:))) to duzy postęp ( w tamtym roku byliśmy trzynaści:/) Gratuluje Wam wszystkim:) pozdrawiam:))

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?