EmDzej sam piszesz że jednak kase dostałeś kiedyś tam ale to nieważne , sprubój mnie troche zrozumieć , i przeczytać tego posta powoli , sam piszesz że mieszkasz 100km. od Wilamowic czyli już samo to czyni cię dobranym , ponieważ nie jesteś członkiem tej orkiestry na stałe , sam przyznasz że jest to przegląd orkiestr działających przy OSP , a Ty ze strażą pożarną masz raczej niewiele wspolnego , a takie konkursy co tu dużo ukryć pozwalają wam zawodowcom też się pokazać , no nie mów że nie , po zatym , ja osobiście nie wiem jaki jest klimat i ludzie w orkiestrze z Wilamowic i szczerze powiedziawszy nie obchodzi mnie to jak tam jest , mnie jest dobrze tu gdzie ja gram ( super ludzie , super młody skład z którym można dużo zdziałać , młody ambitny dyrygent) i nikt mi nigdy nie zarzuci że jestem dobierany
przyznam że faktycznie wasze brzmienie jest naprawde super , i robi wrażenie , naprawde pod tym względem nic dodać nic ująć chyle czoło , na sam koniec życzę wam naprawde wszystkiego dobrego , inastępnych sukcesów