Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

lever
Członek

tak jak wszyscy przypuszczali wygrali zawodowcy z Wilamowic szczerze faktycznie należało im się , brzmienie ok. naprawde nie było się do czego przyczepić, musztry niestety nie widziałem , ale prosze nie mówcie mi że oni tam grają za friko bo w to nigdy nie uwierze ,może są jakieś wyjątki jedna , dwie , trzy osoby, prawda jest taka że Wilamowice mają kasę i potrafią z tej kasy zrobić użytek, i na tym koncze temat Wilamowic życząc im naprawde wszystkiego najlepszego
Chciałbym również pozdrowić kolegów z Choczni którzy w Tyliczu mieszkali obok naszego domku ,a w Pokusie razem piwko się spożywało, naprawde fajne chłopaki , pozdrowionka dla wszystkich a w szczególnosci dla p. Zbyszka (jak się nie myle) kierowcy autobusu
pozdrowionka również dla kolegów z Suchowoli , jesteście naprawde dobrzy , a musztre w waszym wykonaniu można oglądać godzinami , co do „koncrtówki ”
na samym koncu chciałbym tylko powiedzieć że jestem zadowolony , z naszego występu ( orkiestra z Trynczy) na ogólnopolskim byliśmy poraz pierwszy i od razu zdobyliśmy srebne pasmo , łapiąc się jednocześnie w pierwszej 7-mce (z tego co wiem)teraz tylko trzeba z tymi dziećmi troche poćwiczyć i będzie naprawde super bo dobrze to już w tej chwili jest
pozdrawiam Lever

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?