Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

tusia136
Członek

Witam… Widzę, że moje słowa nic nie znaczyły…
Dawno nie czytałam forum… zdążyliście już pojechać po wszystkich orkiestrach, nawet po Wilamowicach… nierozumię tylko po co… to do niczego nie prowadzi… wydawało mi się, że muzyk to osoba rozsądna, która nie wdaje się w niepotrzebne rozmowy, szanuje siebie, a zarazem innych. Tutaj mamy doczynienia z jakimiś pseudo muzykami, którzy potrafią tylko gadać. Ale wiecie co? Tchurzami jesteście!!! Anonimowo potraficie jechać na innch, ale przedstawić się i mówić to samo to już chyba trudniej co??? A może tak napiszcie jakie są Wasze orkiestry???…. To wszystko jest takie żałosne i prymitywne… kto kogo dobiera, jak kto gra, ile płacą dobieranym… jak dzieci w przedszkolu „proszę Paniiii bo Paweł mi zabrał zabawkę” ; „nieprawda to moja lalka jest ładniejsza…” Dokładnie taki poziom prezentujecie…Dzieci, które jeszcze nie bardzo wiedzą o co chodzi, skarżą, kłócą się o to kto ma lepsze autko… Powinno być Wam wstyd!!!
Piszecie, że jesteście zawodowcami??? Ja serdecznie dziękuję za takich zawodowców, którzy nie potrafią zatrzymać zbednych komentarzy dla siebie i nie wiedzą jak się należy zachować… Nie sądziłam, że ludzie potrafią być tacy podli… A może to jakieś niespełnione ambicje?? Coś Wam nie poszło, nie dostaliście się i teraz za wszelką cenę chcecie się na kimś zemścić??? Jedno mnie boli najbardziej, że większość tego co piszecie to kłamstwa kierowane pod adresem innych, a ludzie w to wierzą bo Ci którzy wiedzą jak jest naprawdę nie poniżają się do tego stopnia aby się z Wami kłócić… Gratuluję tym, którzy swoje zdanie zachowali dla siebie, bo to są ludzie godni podziwu, ludzie którzy wiedzą o co chodzi w świecie muzyki… Zostało jeszcze 8 dni, zamiast pleść bzdury lepiej łapcie za instrumenty i ćwiczcie, żeby było czego słuchać w Krynicy… Trzymam za wszystkich kciuki… pozdrawiam Tusia

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?