Re: Znak na ustniku od wkładania go do trąbki

mactr
Członek

Witam!

Odp. dla Marcina 🙂

1. Nie chodziło mi o to, że poprzez napisanie tego nabijasz się z kogoś. Myślałem, że po prostu robisz sobie jaja :).

2. Z moich innych, jakichkolwiek postów nigdy nie wyzierała chęć dopieprzania komuś, ani tym bardziej nabijania się z jego postów. Jednak kiedy widzę post, który dotyczy takiej „pierdołki” jak starty ustnik, co ani nie przeszkadza w grze, ani nie psuje wrażeń estetycznych, to bierze u mnie górę moja ciemna strona mocy i nie mogę się powstrzymać :). Zresztą sam przyznałeś, że temat jest „durny” :).

3. Twój temat powinien się znaleźć w Offtopie (bez urazy) 🙂 🙂

4. Celem mojego postu nie było nabijanie się z Ciebie, ale zwrócenie uwagi na ciekawe zjawisko postów, które są tak naprawdę o niczym i mało kogo interesują – ilu z was grało kiedykolwiek na Bachu 1-1/4 i co możecie o nim powiedzieć? Że fajnie wygląda? Jak można dyskutować o sprawie dla każdego ściśle subiektywnej, jak rozmiar ustnika?

5. Absolutnie nie chodziło mi o to, że przy pisaniu tego typu postów ktoś kieruje się chęcią nabijania sobie punktów (zresztą po jaką cholerę to robić, korzyści z tego żadne :)).

Dobra, lecę na wykładzik, keep swingi’n!

Pozdrawiam!

PS
Gadałem z inżynierem z Monette – naprawdę wyprodukowali taki przyrząd :).

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?