Trąbka Bach Tr-300 co sądzicie

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Wpisy
    Bach
    Członek

Ja mam TR300 od 2002 roku i jestem zadowolony. Wtedy dałem za nią 3000 zł. Intrument wymaga dobrego „rozegrania” na początku. Jest dosyć cięzka w porównaniu do innych firm, ręce bolą gdy grasz dłużej z marszówką w lirce. I moja rada: ustnik 7C, który dorzucają do tej trąby lepiej jest zmienic od razu na inny (przynajmniej mi rozwalił usta).

Poza tym ta trąbka jest fajna. Bardzo ciepłe brzmienie. Mi się podoba – przywiązałem się do niej 🙂

Gdybys mial jeszcze jakies pytania co do tego modelu to wal smiało, nawet na gg.

dabrov
    Participant

ja też na niej gram.. potwierdzam przedmówcę-jest troche „ciężka” na początku, ale można sie przyzwyczaić, wg.mnie bardzo sie rózni dźwiękiem od Yamahy, czy B&S, na których też grałem-ma bardziej wyrazisty,twardszy mocniejszy.. jeęli mozna tak mówić o dźwięku 😉

sindbad
    Członek

Witam!
    Zastanawiam się nad kupnem trąbki Bach TR-300.
    Co o niej sadzicie.
    Czy cena 1500 zł jest w miarę dobra za ten instrument?
    I ile w ogóle kosztuje nowa tego modelu?

Pozdrawiam!!!

Rech
    Participant

za tą cenę, to jest naprawdę dobry instrument. raczej nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz. a Bach TR300 to udany model tej firmy, także nie ma się nad czym zastanawiać. chyba że masz więcej kasy do wydania na trąbke

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?