Eurowizja Mlodych Muzykow 2006

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 10 total)
  • Autor
    Wpisy
    mandre
    Participant

poszukaj na YouTube tam może to znajdziesz..

przemek
    Członek

musze Cie zmartwic
    ale w tym roku byla Eurowizja mlodych tancerzy. Muzykow bedzie w przyszlym.
    pzdr

mkrol
    Członek

Jestem na 100% przekonany, że w tym roku była eurowizja, bo kilku znajomych oglądało to w telewizji. Niestety ja to przegapiłem… 😕

Debosch
    Członek

Jedyna Eurowizja jaką widziałem w tym roku to dla wokalistów – może znajomym sie pomyliło?

mkrol
    Członek

Na pewno nie, ile razy mam mówic, dwóch kolegów mówiło mi o tym bo oglądali retransmisję o tej samej porze. :/ Po za tym duzo było o tym w internecie (ale nie moge znalesc nagran) w tym na wp.pl…

Adam
    Participant

Była 🙂

Oglądałem tylko jak grała norweska młoda trębaczka Haydna.

Grała na trąbce Schilke E3L oczywiście in Es.

Daj Bóg aby każdy z nas tak grał jak ona…

Rok czy dwa lata temu grał koncert Jolive Guliano Sommerhalder, fenomenalny trębacz. W repertuarze ma wszystko od Brandenbura po wszystkie wynalazki współczesnych kompozytorów. Grał na C trąbce Bacha z zmienioną rurką ustnikową, chyba przez Boba Malone.

Te rodzaje trąbek to zboczenie wiem 🙂

PS. Nawet gdyby grali na Polmuzie bylo by super

mkrol
    Członek

Na you tube i tym podobnych stronach nie moge znalesc 🙁 Niestety zodtaje mi tylko wyczekiwanie do następnego konkursu:P

rob
    Członek

witam.udało mi sie nagrac ten koncert na DVD .w ostatniej chwili właczyłem sprzet niestety nie zdazyłem nagrac samego poczatku tej dziewczyny-jest nagrane od pierwszych dzwieków trabki-bez wstepu orkiestry.pozdrawiam.rob

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?