ON LINE CLINIC [ Coolman - forum artysty] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

ON LINE CLINIC
WysÅ‚ano: 2007/4/6 17:45  #1
coolman
Artysta
Informacje o użytkowniku
Moi drodzy. otwIeram nowy temat: " ON LINE CLINIC " :)
Aksperymentalnie spróbuje pomóc koledze który ma "zbyt otwarte gardło" i jak się sprawdzi kontakt Skype to może znajdę czas na "on line clinic"
W nowym poście będziemy wpisywać problemy i komentaże- może wspólnie wypracujemy metodę warsztatów na odległość. Na razie spróbujemy.
Jeżeli będę w stanie pomóc w taki sposób to może się uda ,a szczególne przypadki będą musiały stawić sie osobiście:)
Może udałoby sie zrobic warsztaty w wakacje? napiszce czy jest zaineresowanie takimi warsztatami:Napiszcie na jakich zasadach chcielibyście żeby warsztaty się odbywały-zarówno on line jak i stacjonarnie.Jakie tamaty Was interesuą .

Re: ON LINE CLINIC
WysÅ‚ano: 2007/4/7 15:01  #2
vinncent
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam!
Jesli warsztaty w wakacje to sie pisze tylko prosze by cena nie byla w tysiacach .
Bardzo mnie interesuje big bandowe granie i improwizacja prosze sobie wyobrazic ze w poblizu mnie nie ma zadnego big bandu w ktorym bym mogl sie uczyc takiego grania , jedynymi znany "najblizszy " to na AM w Katowicach (70km od mojego miejsca zamieszkania )a wiadomo niestudiujacych i amatorow pasjonatow tam nie ma.
To jest tez swego rodzaju problem ze nie ma gdzie pokazac i udoskonalac swoje umiejetnosci; wlasnie warsztaty to by bylo to . Moze Pan albo forumowicze znaja jakies bandy niekoniecznie profesjonalne, w ktorych mozna sprobowac sil, najlepiej w wojewodztwie slaskim .

Pozdrowienia Adrian

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

WysÅ‚ano: 2007/4/7 19:37  #3
Tomek
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
witam!mysle ze to bardzo dobry pomysł z tymi warsztatami:)pozdrawiam.

WysÅ‚ano: 2007/4/7 21:14  #4
trebacz
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
Jestem za warsztatami :)

WysÅ‚ano: 2007/4/7 21:51  #5
damalu
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
warsztaty? O tak!
wiadomo- piękna gra jest efektem ćwiczeń samodzielnych, ale może właśnie jakieś nowe ciekawe sposoby ćwiczeń moznaby poznać...
Pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2007/4/8 0:12  #6
mactr
Nie może się oderwać od forum
Informacje o użytkowniku
Witam!

Warsztaty - bardzo dobry pomysł.
Panie Sebastianie, mógłby Pan napisać, czy ma Pan już koncepcję na co ukierunkowane byłyby zajęcia. Ogólne sprawy warsztatowe, czy coś bardziej w stronę spraw typowo wykonawczych? Podłączyłby Pan warsztaty pod którąś z istniejących imprez, czy byłaby to typowo trąbkowa inicjatywa? Jeśli można dorzucić sugestię - pożyteczną sprawą byłby zajęcia (np. z żywą sekcją) z zakresu grania lead, zgrywania sekcji, artykulacji, zabawy barwą w różnych stylach, itd. Sądzę, że zainteresowanie byłoby duże (wśród "rozrywkowców", ale i pewnie klasyków:)), bo to jedna z baaaardzo niewielu okazji do ugryzienia takich zagadnień.

Pozdrawiam!

V. Colaiuta

WysÅ‚ano: 2007/7/12 8:57  #7
jarenty
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Świetny pomysl z tymi warsztatami!! Mialem nadzieje ze będzie Pan w Nysie w tym roku, tak jak w ubiegłym... ale....

WysÅ‚ano: 2008/9/21 11:52  #8
jarenty
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Witam Panie Sebastianie :) Czy organizuje Pan może jakieś warsztaty? teraz... za jakiś czas..? Pytam z ciekawości bo chętnie posłucham jakiejś rady.. Pozdrawiam

Odpowiedź: ON LINE CLINIC
WysÅ‚ano: 2008/9/21 15:23  #9
Radekss
Nie może się oderwać od forum
Informacje o użytkowniku
Witojcie !

Ja myśle ze na epwno duzym zainteresowaniem cieszylyby sie warsztaty zima w czasie ferii ... chociaz weekend .. zima malo jest takich warsztatow dlatego mialo by to duza szanse powodzenia ! :) co o tym myslicie ?

Odpowiedź: ON LINE CLINIC
WysÅ‚ano: 2009/1/20 20:51  #10
ewelina90
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
no fajnie by było gdyby takie warsztaty się odbyły ;)

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...