Skala [Trąbka - Stratosfera] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

(1) 2 »

Skala
WysÅ‚ano: 2007/2/17 14:22  #1
michas2005
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Do jakiego dźwięku gracie w utworach? I ile lat już gracie?

PS:Proszę o odpowiedź.

Pozdrowienia!!! ;)

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: Skala
WysÅ‚ano: 2007/2/17 14:49  #2
Sebas
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam,
skala wiadaomo wazna, natomiast potrzebne sa takze inne aspekty by byc dobrym.
co do pytania, gram 10 lat , skala d,es4.
c4 lekko. Pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2007/2/19 10:55  #3
michas2005
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
[quote]
skala wiadaomo wazna, natomiast potrzebne sa takze inne aspekty by byc dobrym.

Wiadomo ale chodzi mi jaką skale mozna mieć po iluś(nie wiem jak się to pisze) tam latach grania.
Pozdrowienia!!!! :)

WysÅ‚ano: 2007/2/19 13:53  #4
Roberth
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Czesc co do skali i czasu to jest dziwny post, poniewaz nie ma czegos takiego ze grasz 10 lat i masz c4... zalezy od predyspozycji, zadecia, kazda skala jest indywidualna.Moze byc tak ze bedziesz grał i 20 lat a nie zagrasz g3... tez tak sie zdaza. wiec nalezy sprostowac post:) Pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2007/2/19 15:33  #5
tutuku
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
ja gram 7 rok, i tylko do c3. ale gram do tego c3 za.....scie. smieszni sa goscie co pizgajÄ… pod c4 ale jak przyjdzie do zagrania jakis banalny nawet utwor to sie okazuje ze sa beznadziejni...haha pozdrawiam wszystkich umiejacych "tylko" pizgac. Pizgajcie dalej.

P.S. nie to ze mam kompleks jakis bo tez chcialbym grac wysoko i wierze ze bede.

YO! :)

WysÅ‚ano: 2007/2/19 20:05  #6
Roberth
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Witam.
Bardzo madrze napisane:)
Skala to nie wsyzstko liczy sie dzwiek intonacja umiiejetnosci techniczne. Pracuj nad tym a podczas tego wzmocnisz miesnie tak ze
i skala sie pojawi. Natomiast znam duzo ludzi grajacych wysoko i zagraja wszystko wiec tutuku nie potrzebnie sie unosisz:) Pozdrawiam Serdecznie

WysÅ‚ano: 2008/2/10 12:58  #7
Adasss
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Ja gram 4 latka i pociÄ…gne do c3. A w utworach to tak do a2.

Odpowiedź: Skala
WysÅ‚ano: 2009/1/23 19:36  #8
patryk92
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam!!! Ja gram 7 lat i gram spokojnie co c3, chociaż górka przedaje się szczególnie do hałturek,ale mniej jest w klasyce. Na poziomie szkoly muzyczne II stopnia nie trzeba miec tej gorki zbyt duzo. Wystarczy ladny dzwiek i poprawna intonacja.

WysÅ‚ano: 2009/1/24 22:31  #9
DrC4
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Sebas,
no, GRATULUJĘ !!!

Odpowiedź: Skala
WysÅ‚ano: 2009/1/26 21:24  #10
Trębaczkaa
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Ja gram prawie 3 lata i gram do c3, ale grajac utwory dochodzÄ™ tylko do h2... :(

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...