Kiedy używacie rogu B, a kiedy F? [Waltornia - Edukacja - problemy, porady] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

(1) 2 »

Waltornisci...kto zyw piszcie!
WysÅ‚ano: 2006/8/14 22:43  #1
morfeusz
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Po pierwsze---- dlaczego tak malo rogow tu zaglada
Po drugie----- chce rozmawiac w sprawach mojego instrumentu z kolegami waltronistami
Po trzecie----ludzie wpiszcie sie tutaj kto zyw i kto gra na kochanej lsniacej sexownej wspanialej rowniez kochajacej wlasciciela waltorni zeby mnie troche pocieszyc ze wy jednak tu jestescie...
Po czwarte wiec----kto waltornista do mnie....zbieramy szyki i na wojne...
A na powaznie to chcialbym wiedziec ile nas tutaj jest...
wiec...come on ...towarzysze

Re: Waltornisci...kto zyw piszcie!
WysÅ‚ano: 2006/8/15 10:51  #2
Horn
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Ja się zgłaszam. Często tu zaglądam i "czasami coś napiszę".
Pozdrawiam, Horn

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

WysÅ‚ano: 2006/8/24 11:36  #3
Snack
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Ja pierwszy raz na forum, ale tez sie wpisze :) Mało waltornistów jest :/

WysÅ‚ano: 2006/8/31 11:20  #4
Yah
Nowy gość
Informacje o użytkowniku

Ja też się zgłaszam, bo Kocham ten instrument. Nas waltornistów jest coraz mniej, to tragedia:( Tak dłużej być nie może, trzeba zewrzeć szyki i do boju.
Waltorniści świata łączmy się!!!!!!!!!!!

WysÅ‚ano: 2007/1/5 19:04  #5
agatka17
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
czesc! ja tez gram na przewspanialym instrumencie jakim jest waltornia!! gram od 5 lat i chyba niezle mi to wychodzi , a co do tego ze nas coraz mnie to chyba troche wyglad instumentu odstrasza( nie mam pojecia dlaczego ale tak slyszalam!)no i oczywiscie to ze waltornia jest raczej trudnym instrumentem.....

WysÅ‚ano: 2007/3/14 21:45  #6
maksi
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
elo elo - to i ja się dołącze. Całuski dla wszystkich waltornistów i waltornistek :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
no - chyba starczy jak na razie:)

WysÅ‚ano: 2007/4/13 22:50  #7
ryszard
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Dołączam się do tego tematu i proszę waltornistów o większą aktywność na tym forum!!!

WysÅ‚ano: 2007/4/14 13:20  #8
martika
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Zgłaszam się. I czy mi się wydaję czy na razie jestem jedyna dziewczyną tutaj? :p a szkoda, bo waltornia piekny instrument ;D Najpiekniejszy :D tylko ciezki troche ale... sie mozna przyzwyczaic ;]

WysÅ‚ano: 2007/9/29 11:40  #9
Dodka111
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam. Właśnie się zalogowałam:) dzisiaj dostałam waltornie i zaczynam naukę w piątek... wszyscy piszą, że jest to bardzo trudny instrument i boje się, ze nie dam rady... :( może udzielicie mi paru wskazówek jak zacząć naukę (wiem ze najpierw muszę się nauczyć wydobywać dźwięk itp. ale jak to zrobić?)

WysÅ‚ano: 2007/9/29 21:34  #10
Adrian
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam:) takze jestem waltornistą a dokładniej z Katowic:)
pozdrowienia dla WALTORNISTEK i waltornistów :D

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...