ustnik Paxmana [Waltornia - Instrumenty, ustniki , tłumiki] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

ustnik Paxmana
WysÅ‚ano: 2008/2/5 16:14  #1
martha
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam chce kupić ustnik Paxmana.. czy możecie mi polecić jakiś sklep muzyczny w Polsce który w miare szybko sprowadzi go od producenta czy najlepiej samemu kupić bezpośrednio na stronie Paxmana.. ? Pozdrawiam

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: ustnik Paxmana
WysÅ‚ano: 2008/2/6 9:22  #2
ryszard
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Witaj,

Wydaje mi się że Paxmanem handluje ZMC, przynajmniej tu znalazlem aktualny cennik http://www.music-concept.info/index.p ... &task=view&id=11&Itemid=5 ale wydaje mi się że szybciej będzie jeśli go zamówisz przez stronę http://www.paxman.co.uk/

WysÅ‚ano: 2008/2/6 14:36  #3
martha
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Dziękuje za odpowiedź :) hmm.. próbowałam obydwóch źródeł przez Ciebie podanych.. ZMC zajmuje się handlem Paxmana ale tylko waltorni.. na stronie nie ma żadnego ustnika Paxmana.. Zajmują sie sprowadzaniem i próbowałam przez nich to załatwić ale niestety rezultat beznadziejny.. 0 kontaktu i zaangażownia do sprawy.. A co do strony Paxmana: musze zamówić ustnik w 2 częściach osobno zamawiam rant i kociołek. Z kociołkiem nie byłoby żadnego problemu moge zamówić w każdej chwili bo jest dostępny w sklepie internetowym ale problem z rantem. Na stronie napisane jest: bardzo ograniczony zapas materiałów i prośba o kontakt. Problem w tym że do dzisiaj nie uzyskałam od nich żadnej odpowiedzi :/ szukam dalej :) pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2008/2/6 15:43  #4
przemek
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Jestem teraz w Londynie wiec jak bardzo Ci zalezy to moge Ci kupic ten ustnik. Bede w Polsce w marcu to wtedy moge Ci go wyslac. Chyba ze wolisz zebym wyslal go stad, ale wtedy to bedzie troszke drozsze. Powiedz tylko o jaki konkretnie rim i kociolek Ci chodzi
pzdr,
Przemek

WysÅ‚ano: 2008/2/6 22:46  #5
martha
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Wielkie dzięki za propozycje.. wyśle jeszcze jednego maila do firmy Paxmana... i jeżeli w ciągu 2 dni nie uzyskam odpowiedzi dam Tobie znać.. Wiesz dla mnie bezpieczniej jest dogadać się z nimi, mniejsze ryzyko ale bardzo Ci dziękuje :) może jeszcze skorzystam.. zobaczymy czy odp mi na maila. A orientujesz się może ile wyniosłaby mnie paczka prioritetem z Londynu do Poznania?! Pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2008/2/7 13:39  #6
przemek
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
ok. 7-10 funtow

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...