Re: nauka [Puzon - Edukacja - problemy, porady] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

nauka
WysÅ‚ano: 2008/5/14 13:23  #1
mateo
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
witam.chce sie nauczyc grac na puzonie i mam kilka pytan.przede wszystkim czy na puzon trzeba znac nuty czy jest to niekonieczne?i czy mozna sie nauczyc grac samemu czy trzeba sie gdzies zapisac?pozdrawaim.

Re: nauka
WysÅ‚ano: 2008/5/14 16:09  #2
michas2005
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Stary podstawowe pytanie gdzie chcesz grac jaka muzyke ile masz lat?? Przedstaw swoja sytuacje..;)

Pozdrawiam

LIFE's BRUTAL!!!!!
Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

WysÅ‚ano: 2008/5/16 0:50  #3
mateo
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
witam.nie gram jeszcze wogole mam prawie 23 lata i chce sie nauczyc aby grac w jakims zespole rockowym z dodatkiem detych.pozdrawiam.

WysÅ‚ano: 2008/5/16 13:56  #4
Adasss
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Ja jak zaczynalem grac to nie mialem pojecia o nutach ale z czasem sie nauczylem. Nuty to nic trudnego, im wiecej sie gra tym latwiej sie je potem czyta.

Glowa do gory i smialo zaczynaj :D

JESTEM UPLOADEREM, JESLI CHCESZ JAKIS PLIK TO PISZ

WysÅ‚ano: 2008/5/16 17:43  #5
michas2005
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
musisz przede wszytkim miec silna wole i wziąźć kilka lekcji u dobrego profesora a nawet cały rok (a nie klika)...Dużo cwiczyc i zaczynaj

LIFE's BRUTAL!!!!!

WysÅ‚ano: 2008/5/16 18:48  #6
filip
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Tak jak na gitarze można się z różnym skutkiem samemu nauczyć grać, tak na puzonie bez dobrego nauczyciela od samego początku się raczej nie obędzie...

WysÅ‚ano: 2008/5/18 21:36  #7
ryszard
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Jakims rozwiazaniem moze byc samouczek, oczywiscie amerykanski!!! z cyklu yoga w tydzien, abc zeglarstwa w weekend czy jak zarobic milion dolarow w jeden dzien.

Znalazlem cos takiego: PLAY TROMBONE TODAY!
The Ultimate Self-Teaching Method
Series: DVD
Publisher: Hal Leonard
Medium: DVD
Author: John Timmins

JEST DOSTEPNY NA EBAY.COM

Master teacher and performer John Timmins guides you through all the basics to play the trombone. Specifically designed for the very beginner, it covers: parts and assembly of the instrument, breathing and posture, essentials of producing a good tone, and care for your instrument. You'll also learn music reading with notes and rhythms and learn to play your very first melodies, right along with a great backup band. 22 minutes. This DVD is new and sealed.

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...