Re: Conn 52h [Puzon - Instrumenty, ustniki, tłumiki] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

Conn 52h
WysÅ‚ano: 2008/1/14 22:05  #1
Max
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam!!
Czy znacie może instrument Conn 52h ???
mam Zamiar Go kupić jednak mam male obawy gdyż nie znam tego modelu zbyt Dobrze...

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: Conn 52h
WysÅ‚ano: 2008/1/15 23:00  #2
eliasztp
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
Ja bym sie powstrzymał z zakupem w ciemno

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...