Re: Co tak naprawdę stało się z PUZON.PL?????? [Puzon - Edukacja - problemy, porady] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   2 Anonimowi

Co tak naprawdę stało się z PUZON.PL??????
WysÅ‚ano: 2007/11/25 10:45  #1
shorti3
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Chciałem się zapytać czemu upadła w/w strona??Wiem że stało się to tuż po konkursie im. Lutaka w Krakowie.Czyżby doszło do jakiegoś spięcia w stowarzyszeniu?Apeluję o zakopanie toporów wojennym i wznowienie działania strony!!!

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: Co tak naprawdę stało się z PUZON.PL??????
WysÅ‚ano: 2007/11/25 16:25  #2
ryszard
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
To naprawdę przykre. To była owocna inicjatywa, ciekawi mnie motywy tej decyzji. Może ktoś wie coś więcej na ten temat?

WysÅ‚ano: 2008/1/5 14:26  #3
shorti3
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Na szczęście strona wznowiła działalność:) oby Stowarzyszenie Puzonistów Polskich dalej kontynuowało współpracę z portalem:)

WysÅ‚ano: 2010/10/25 13:57  #4
puzon_wawa
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Niestety strona puzon.pl znowu zawiesiła swoją działalność, podobno ma się nią zająć Paweł Golec

Odp: Co tak naprawdę stało się z PUZON.PL??????
WysÅ‚ano: 2011/2/7 17:47  #5
mareklet
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Już się zajął. Strona nadal funkcjonuje.

Odp: Co tak naprawdę stało się z PUZON.PL??????
WysÅ‚ano: 2011/2/8 16:05  #6
puzon_wawa
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Tak, widziałem też kolejną stronę pod adresem www.epuzon.com
siÄ™ dzieje... fajnie. jak jeszcze coÅ› znacie polskiego na temat puzonu to piszcie.

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...