Re: co trzeba zagrać na dyplomie? [Waltornia - Repertuar i nie tylko...] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

co trzeba zagrać na dyplomie?
WysÅ‚ano: 2007/5/28 14:57  #1
mateusz
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
witam!<br />jaki konkretnie jest obowiązkowy program dyplomu II stopnia?<br />niektórzy mi mówili, że: cały koncert, cała sonata i utwór dowolny, ale nie zawsze przecież tak się gra...

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: co trzeba zagrać na dyplomie?
WysÅ‚ano: 2007/5/28 15:40  #2
blachacz
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
według mnie trzeba grać 3 utwory dowolne nie musi byc tam sonaty.

WysÅ‚ano: 2007/5/28 19:52  #3
Olimpia
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
A mnie sie wydaje, że sonata jest obowiązkowa.

WysÅ‚ano: 2007/5/29 7:57  #4
arek72
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Jak zagrasz cały koncert to nie trzeba grać sonaty, tu chodzi o to żeby zagrać coś klasycznego czy barokowego a nie np. 3 utwory romantyczne.

WysÅ‚ano: 2007/5/29 9:32  #5
Smurfik
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Mój koelga tydzeiń temu zdawał dyplom i grał Koncert Albinioego g-moll, Fantazje e-moll Barata - świetna jest, polecam !! oraz Fantaise Brillante ( z Arbana, g-moll )

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...