Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

Przeglądający temat:   1 Anonimowi

akademie
Wysłano: 2007/3/3 21:51  #1
aRiel
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
które z akademii muzycznych możecie polecić. Który z prof wypada wg was najlepiej ? gdzie są najwieksze możliwosci i gdzie jest sie najtrudniej/najlatwiej dostać ?

Narzdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: akademie
Wysłano: 2007/3/3 22:02  #2
Smurfik
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
A o jaki konkretnie kierunek Ci chodzi ?

Wysłano: 2007/3/3 22:47  #3
mkrol
Nie może się oderwać od forum
Informacje o użytkowniku

Nie ma co gadać, trzeba grać.

Wysłano: 2007/3/4 9:50  #4
aRiel
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
chodzi mi oczywiscie o puzon ;)

Wysłano: 2007/3/4 12:38  #5
mkrol
Nie może się oderwać od forum
Informacje o użytkowniku
kurde, sorki, bo nie wiedziałem ze to ten dział hehehe

Nie ma co gadać, trzeba grać.

Wysłano: 2007/3/25 17:11  #6
Olimpia
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
aRiel polecam AM w Krakowie i Katowicach.

Pozdrawiam

Wysłano: 2007/3/27 0:29  #7
Rech
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
Wg mnie dla puzonisty jedyną słuszną drogą jest akademia krakowska, ew. wrocławska. W Krakowie jest rzecz jasna prof. Stolarczyk, który jest nie tylko niesamowitym pedagogiem ale też człowiekiem. Zresztą wystarczy popatrzeć na wyniki konkursów puzonowych... jeśli chodzi o akademię wrocławską to wykłada tam świetny puzonista (przez wielu uwazany za najlepszego polskiego puzoniste) prof. Mazurkiewicz. jego studenci są naprawdę dobrymi puzonistami... człowiek wie co z ludźmi robićżeby wyszli na ludzi :)

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Fora autorskie

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...