Odp: Brass Point - Warszawa [Sklepy, hurtownie, 2nd hand] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

Brass Point - Warszawa
WysÅ‚ano: 2007/11/8 14:55  #1
Charlie
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Tak jest! Właśnie został otwarty jedyny taki sklep w Warszawie, a może nawet i w Polsce. Na stronie jak na razie są tylko niezbęde informacje o sklepie:<br /><br /><a href="http://www.brasspoint.eu" target="_blank">www.brasspoint.eu</a><br /><br />Sklep jest otwarty dopiero od kilku dni. Byłem tam wczoraj. Z zewnątrz wygląda bardzo niepozornie (znajduje się w bloku mieszkalnym), ale w wewnątrz jest naprawdę wspaniale. Fantastyczny wystrój, świetne zaopatrzenie oraz miła i znająca się na rzeczy obsługa. Od ręki możesz dostać wszelkie ustniki, tłumiki czy inne akcesoria do instrumentów dętych. W przyszłości ma się tam znaleźć komora pogłosowa, gdzie po prostu wchodzi, ustawiasz efekt i grasz. :]<br /><br />Jakby komuś nie chciało się odwiedzać strony, którą podałem wyżej, tutaj jest adres:<br /><br /><center><B><U>BRASS POINT</U><br />Al. Jerozolimskie 99/2<br />02-001 Warszawa<br />Tel. 0(22) 625 36 23<br />Godziny otwarcia: 11-19</B></center>

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: Brass Point - Warszawa
WysÅ‚ano: 2007/11/8 18:29  #2
ryszard
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Jeden z wielu, nie rozumiem tylko skąd ten slogan na ich stronie www "pierwszy profesjonalny sklep"... ciekawy jestem czy jego właściciele mieli okazje odwiedzić kilka innych polskich sklepów specjalizujących sie w sprzedaży instrumentów dętych których ze względu na reklamę tutaj nie wymienię. Ustniki i tłumiki to standard, chciałbym wiedzieć czy można od reki kupić trąbkę, waltornie czy puzon.

WysÅ‚ano: 2007/11/14 1:41  #3
Radekss
Nie może się oderwać od forum
Informacje o użytkowniku
Mysle ze to dobre zjawisko szczegolnie ze ponoc ma byc do wykorzystania w sklepie wygłuszona kabina :) na pewno skusze sie zeby odwiedzic. Na sto procent kiedy bedzie mozna wyprobowac instrumenty jakie wymieniono na stronie :)

pozdr

WysÅ‚ano: 2007/11/16 16:49  #4
Michal88
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
to znaczy ze na razie nie ma tam tych wszystkich instrumentow tak? Wie ktos kiedy to wszystko co zostalo wymienione bedzie dostepne? pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2008/7/25 13:41  #5
brasspoint
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam jeszcze raz i zapraszam do nas - do Brass Point. Na miejscu ogromny wybór instrumentów i akcesoriów. Przygotowaliśmy sezonową obniżkę cen instrumentów: Bach, Conn, Holton, King. Przykład: trąbka Bach 180-37 w cenie 6138zł; Bach New York 7500zł brutto. Oczywiście dwuletnia pisemna gwarancja. W celu wypróbowania zapraszamy do sklepu !
Na miejscu dla naszych klientów amerykańska kabina odsłuchowa. Instrument można wypróbować w optymalnych warunkach ! Zapraszamy
BRASS POINT
al.Jerozolimskie 99 lok.2
Warszawa
tel.022/625-36-23
warszawa@brasspoint.eu
czynne pn-pt 10-18; sob. 10-15

Odpowiedź: Brass Point - Warszawa
WysÅ‚ano: 2009/1/27 20:51  #6
clarino
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Sklepik mocno przereklamowany. Obsługa kiepska. Nie znają się zupełnie na sprzęcie, który posiadają. Ich strona internetowa pozostawia wiele do życzenia. Sprzęt bardzo drogi - zbyt drogi, jak na naszą polską rzeczywistość. Na dodatek instrumenty porysowane i zabrudzone potem klientów. Nie ma tam prawie ruchu. Zwykle jest tam pusto, bo nikt nie przychodzi i nic nie kupuje drogiego, tylko jakieś tam wyciory, szmaty, oleje i inne duperele za parę złotych. Bardzo prawdopodobne,że niebawem ten sklepik Brass Point splajtuje. Tego mu wszyscy życzymy z najlepszymi życzeniami.

Odpowiedź: Brass Point - Warszawa
WysÅ‚ano: 2009/1/27 22:14  #7
Devilek
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Myśle, że nie splajtuje. Ja się ciesze, bo są tam instrumenty niedostępne w innych sklepach.

Odp: Brass Point - Warszawa
WysÅ‚ano: 2010/8/11 14:10  #8
jerrry
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
Wybor wiekszy niz w innych sklepach, ale slaba obsluga...
Na stronie internetowej brakuje tresci, kiepski projekt i funkcjonalnosc.
Poza tym slaba obecnosc w mediach i portalach branzowych oraz brak zaangazowania w imprezy, sponosring etc. Widac ze firma nowa i jeszcze czeka ich sporo pracyc by funkcjonowac i kojarzyc sie z naszym srodowiskiem.

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...