Odpowiedź: Trąbka dla początkującego [Trąbka - Instrumenty] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   3 Anonimowi

« 1 (2)

Odpowiedź: Trąbka dla początkującego
WysÅ‚ano: 2008/12/21 14:40  #11
trumpeter
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
A ja gorąco polecam trąbki Schagerl. Modele szkolne są tanie a bardzo wysokiej klasy, estetycznie i precyzyjnie wykonane, bardzo łądny dzwiek, az za dobry w stosunku do ceny.
www.schagerl.pl

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

WysÅ‚ano: 2009/1/17 19:17  #12
fuoco
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
W tym przedziale na poczÄ…tek Amati ,chociaz dla poczatkujacego nie ma to wielkiego znaczenia.Po jakimÅ› czasie na pewno przyjdzie ci ochota na cos lepszego....Jesli nie znudzi ci sie nauka

WysÅ‚ano: 2009/3/15 9:36  #13
noname2312
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
ja gram dopiero 2 lata i mam shagerla i siÄ™ niezle spisuje

WysÅ‚ano: 2009/3/18 12:45  #14
krzywek
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Hej, jestem tu bardzo nowy- dzisiaj sie zarejestrowalem- tak wiec przy okazji mowie wszystkim dzien dobry :) poniewaz tez niedlugo zamierzam sobie kupic trabke, a moje fundusze sa ograniczone, chialem sie zapytac co sadzicie o Stagg'ach- tanie to, pelno tego na allegro, ale czy warto? :) dodam ze nie potrafie jeszcze grac i mam zamiar dopiero zaczac sie uczyc :)pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2009/5/13 17:57  #15
komar756
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Witam, mam zamiar nauczyć sie grać na trąbce gdyż od 2 lat uczę się na sygnałówce i pomyślałem że spróbuję. Jak czytałem to polecacie trąbkę Amati na początek. Chciałbym się dowiedzieć jaki jest koszt utrzymania trąbki? Czyli smary, wymiana części?

pozdrawiam

WysÅ‚ano: 2009/5/20 20:16  #16
kruczas
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
ja polecam Bacha

WysÅ‚ano: 2010/3/4 18:09  #17
danian
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Na początek polecam Yamahę II. Tania, mocna, strojna i wiele innych zalet. Sam na takiej zaczynałem i nie chciałbym innej.

WysÅ‚ano: 2010/3/6 22:41  #18
jerzy
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Yamaha zawsze będzie dobrym wyborem!

WysÅ‚ano: 2010/6/1 15:29  #19
adas22
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Proszę , pomóżcie początkującemu , który nie ma zbyt wiele kasy na instrument i powiedzcie co myślicie o trąbce Stagg 77T

WysÅ‚ano: 2010/6/4 21:40  #20
Michas1007
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
Zależy ile chcesz przeznaczyć na ten instrument ?? ja poradziłbym Ci trąbke Schagerl jest austriacka solidna firma np. kupisz yamah-e za 3200 a za tą samą cene masz o wiele lepszy instrument schagerla, nie czarujmy się od czasu gdy yamaha stała się popularnym instrumentem podniosła diametralnie swoje cenniki....

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...