PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:
1 Anonimowi

Pomysł
Wysłano: 2009/2/26 17:35 #1
Grupa:
Zarejestrowani użytkownicy
Poziom: 1; EXP : 10 HP : 0 / 2 MP : 1 / 23
|
Może utworzyć taki temat aby aby ludzie wymieniali się swoimi nutami. co o tym sądzicie???
|
|
|

Odpowiedź: Pomysł
Wysłano: 2009/2/27 20:05 #2
Miasto Płońsk
Grupa:
Zarejestrowani użytkownicy
Poziom: 11; EXP : 22 HP : 0 / 255 MP : 49 / 2993
|
Kolego taki temat a nawet dzial juz od dawna istnieje i nazywa sie ,,pliki".
|

|
Ostatnie posty
|
Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...
|
|