Odpowiedź: puzon do 2500 PLN [Puzon - Instrumenty, ustniki, tłumiki] - BRASSerwis.pl - Portal dęciaków
Aktualności Artykuły Kalendarz Forum Ogłoszenia Biografie Katalog Nuty Video

Nowe posty Nowe tematy Index Ogólne Trąbka Waltornia Puzon Tuba Warsztat Coolman

PrzeglÄ…dajÄ…cy temat:   1 Anonimowi

puzon do 2500 PLN
WysÅ‚ano: 2007/9/20 16:13  #1
puzon_wawa
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Witajcie, czy mozecie mi doradzic co by mozna kupic w cenie do 2500 zlotych. czy to wystarczy na nowy instrument dobrej klasy?

Narzêdzia PM Email PDF Bookmark Print Raport

Re: puzon do 2500 PLN
WysÅ‚ano: 2007/9/21 8:21  #2
Kermit
Czasami coÅ› napiszÄ™
Informacje o użytkowniku
Ja na codzień gram na trąbce, ale wydaje mi się że nowego dobrej klasy to na pewno nie kupisz....w tej cenie radziłbym popytać "starszych" kolegów, może mają używany a nienajgorszy instrument :)

WysÅ‚ano: 2007/10/12 13:01  #3
WITO
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
W tej cenie polecam instrumenty firmy Schagerl

WysÅ‚ano: 2007/10/14 10:59  #4
filip
Wie co i jak
Informacje o użytkowniku
Ale oczywiście w tej cenie z firmy Schagerl kupisz tylko puzon bez kwartwentyla.

WysÅ‚ano: 2007/10/14 20:13  #5
bart1234
Znawca tematów...
Informacje o użytkowniku
Koledzy!!!<br />Schagerl już niedługo będzie produkawał puzony z dużym wlotem i kwartwentylem z serii Akademickiej.<br />Trwają intensywne prace nad tworzeniem nowych modelii.<br />Pozdrawiam.

Odpowiedź: puzon do 2500 PLN
WysÅ‚ano: 2009/2/20 11:50  #6
damianw
Nowy gość
Informacje o użytkowniku
blessing ale teraz bedzie ciężko bo kurs walut stoi wysoko ale można myslec

[Wyszukiwanie zaawansowane]

Reklama

Kontakt

Napisz do nas

Ostatnie posty

Poszukuję nut na trąbkę do utworów, tego, a także innych zespołów ska- dysponuje ktoś z f...
Witam was wszystkich.Gram na trąbce 3 lata ale od tamtego roku na wakacjach mam pewną chęć po...
Zapraszamy do słuchania:http://www.myspace.com/576144665pozdrawiamy Silden Brass :)
Witam.Mam pewien spory problem.Okolo 2 miesięcy temu straciłem palca (wskazującego) co jak wie...
Od pewnego czasu mam pewien problem. Mianowicie gdy rozluźniam gardło na b i a dźwięk zaczyna...
29 stycznia, godz. 17.00, Gminny Ośrodek Kultury we Wręczycy WielkiejWykonawcy:- Dziecięco–M...
1. jak juz zostało wspomniane - rozgrywanie na samym ustniku2. zapytaj nauczyciela czy może cos...
Rada jest jedna: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale można sobie również trochę...
Witam szukam rogu sygnałowego używany w stroju b
Witam!Mam pewne pytanie odnośnie ust. Na puzonie gram 3 lata. Mimo, że gram w orkiestrze amator...