Re: Efekty do trąbki

members4
Członek

Co do Loopera to wiadomo- zapętla dzwiek… Ale oprucz tego mozna wgrac sobie do nie go jakis kawalek (np. solo Milesa:) i spowolnic jak tylko sie da bez zmiany tonacji! W ten sposob mozna sie uczyc solowek lub tez rozgryzac dokladniej charmonie jakiegos kawalka. Wiec nie tylko na koncertach sie przydaje!!! A jesli chodzi o Super Shiftera,to jest to wysokiej klasy oktawer (nie tam jakis zwykly),ktory ma (na klarnecie,bo nie wiem jak na trabce) bardzo analogowy dzwiek (cos jak syntezatory z dawnych lat)! Z tego co zauwazylem Lexicon nie ma opcji oktawera. Z czasem mozna dokupic sobie jakies kostki Delaya, Reverba,albo cos jeszcze innego. Podoba mi sie,ze nie jest wszystko zamkniete w jednym pudelku,tylko kazdy efekt jest oddzielnie.Chyba tak jest lepiej…Pisze na forum (zawracam glowe,choc wydaje mi sie,ze to ciekawy temat),bo nigdzie nie znalazlem jak sie takie „zabawki” spisuja na trabce… Z tego co wiem duzo trebaczy tego uzywa (chyba Tomasz Zietek z Pink Freudow)… No wiec: Jak sie takie „zabawki” spisuja na trabce? Jak juz kupie i sie pobawie,to dam znac czy bylo warto wydac tyle szmalu. pozdrawiam K. 🙂

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?