Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

George_G
Członek

Oj ludzie, ludzie ! Po co wy się kłócicie możecie mi to powiedzieć ? Wy się lepiej zajmijcie ćwiczeniem repertuaru na festiwal a nie jakieś kłótnie.

Jeden z piszących tu na forum napisał że jak Chocznia dostanie 1 msc. to będą gwizdy ale powiedz mi kolego dlaczego ! Każda z orkiestr ma prawo mieć 1 msc. chyba że zazdrościsz to już inna sprawa. a jeśli chcesz mieć wraz ze swoją orkiestrą 1 msc. to lepiej ćwicz!

Ja nie pochodzę z żadnej z wymienionych orkiestr a szkoda ale widzę że co niektórych z tutejszych osób zazdrości. i jeszcze o Choczni to dlaczego ktoś napisała ze 75% to są ludzie dobierani ? A człowieku z kąd wiesz ja znam kilka osób z tej orkiestry i dla twoje świadomości chce ci powiedzieć że 0% z tej orkiestry nie są dobierani !

słyszałem tą orkiestrze na festiwalu i zazdroszcze jej tego smaku i brzmienia muzycznego.oczywiście inne orkiestry też mają ten smak ale ta najbardziej mi się podoba i stawiam na nią.

Pozdrawiam . Ćwiczcie ! heh

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?