Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

EmDzej
Członek

Cytat:

lever napisał(a):
EmDzej sam piszesz że jednak kase dostałeś kiedyś tam ale to nieważne , sprubój mnie troche zrozumieć , i przeczytać tego posta powoli , sam piszesz że mieszkasz 100km. od Wilamowic czyli już samo to czyni cię dobranym , ponieważ nie jesteś członkiem tej orkiestry na stałe , sam przyznasz że jest to przegląd orkiestr działających przy OSP , a Ty ze strażą pożarną masz raczej niewiele wspolnego

lol

Wiesz co to było za granie za które wziąłem kasę? Ślub kapelmistrza . Wtedy potrzebowali jednego trębacza więcej i jako że mój kumpel gra tam od lat to zabrał mnie do Wilamowic. Od tego czasu, przyjeżdżam na każde granie na które tylko mogę. A to że mieszkam 100 km od Wilamowic wcale nie skreśla mnie z listy członków orkiestry ani nie czyni mnie „niepełnoprawnym” członkiem (głupio to zabrzmiało „niepełnoprawny członek”). Czy tylko ludzie z Wilamowic i okolic mogą być członkami orkiestry na stałe?

Poza tym skąd wiesz, że nie mam nic wspólnego ze strażą pożarną?
Pozdrowienia dla wszystkich orkiestr i forumowiczów, no i jeszcze raz gratulacje dla laureatów.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?