Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

EmDzej
Członek

Cytat:

lever napisał(a):
tak jak wszyscy przypuszczali wygrali zawodowcy z Wilamowic szczerze faktycznie należało im się , (…)
ale prosze nie mówcie mi że oni tam grają za friko bo w to nigdy nie uwierze ,może są jakieś wyjątki jedna , dwie , trzy osoby, prawda jest taka że Wilamowice mają kasę i potrafią z tej kasy zrobić użytek, i na tym koncze temat Wilamowic życząc im naprawde wszystkiego najlepszego
pozdrawiam Lever

Członkiem orkiesty w Wilamowicach jestem trzeci rok. I kasę za granie wziąłem tylko raz, na moim pierwszym graniu .
Od tego czasu, gdy tylko widzę na mojej komórce napis:
DZWONI: FAZA (ew. MANIEK) mam banana na ryjku, że znowu się tam wybiorę. Bo ciągnie mnie tamtejszy klimat, tamtejsze brzmienie, tamtejsi ludzie. Jeśli nie wierzysz, że ja i inni jak wy to nazywacie „dobrani” gramy tam za darmo to trudno. Twoja broszka. Poza tym mimo iż mieszkam ponad 100 km od Wilamowic, to nie czuję się żadnym „dobranym”, a normalnym członkiem orkiestry. I strasznie fajnie mi z tym .

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?