Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

Trabeczka
Członek

Cytat:

lever napisał(a):
trąbeczka jak to nie klasyfikujesz ludzi na lepszych czy gorszych przeczytaj dobrze co napisałeś w tym przedostatnim poście , a jeżeli Wilamowice są tak dobre i wkażdym koncercie grają na jednakowym poziomie to tylko chwała im za to , że każdego słuchacza trktują jednakowo , ja w swoim ostatnim poście nic o Wilamowicach nie pisałem , jak umiesz czytać to pisałem o Dobryninie , ponieważ słyszałem ich w składzie dobieranym , jak również w składzie „rodzinnym ” i różnica jest naprawde zaj……. co ja mówie jaka różnica , to są dwie różne orkiestry , gdyby grali tym rodzinnym składem to prawdopodobnie mieli by problemy z dostaniem się na przegląd regionalny , chodziło mi o to że takie zespoły jak Dobrynin właśnie psują renomę innym zespołom , nawet tak dobrym jak Wilamowice , myśle że uważasz podobnie
pozdrowionka lever

Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony przez moją wypowiedź o tym że ludzie na wiejskich festiwalach nie znają się na muzyce, to bardzo go przepraszam, bo nie taki był mój zamysł, ale myślę Lever, że przyznasz, iż mam w tym względzie sporo racji. I jeśli orkiestra gra na wysokim poziomie, to nie potrzebuje dobierać dodatkowych ludzi na takie granie, a dobiera ich wtedy gdy na prawdę czuje, że ich obecność się przyda. Wiem że nie pisałeś nic o Wilamowicach, ale ja moje spostrzeżenia opieram głównie na ich orkiestrze, gdyż bardzo lubię ich brzmienie i kilku moich znajomych grywa z nimi czasami. Co do Dobrynina, to ani się z tobą nie zgodzę, ani nie będę się sprzeczał, bo po prostu nie słyszałem ich w życiu i nie znam tej orkiestry na tyle żeby zabierać głos, ale jeśli jest taj jak mówisz, to faktycznie BE.

Pozdrawiam wszystkich Trabeczka.

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?