Re: Ogólnopolski Przegląd Orkiestr Dętych OSP 2007 – Krynica Zdrój

lever
Członek

panie bumblebee ma pan rację ponieważ w tej orkiestrze grają nie tylko dzieci , ale również mlodzież jest też kilku starszych ( dobieranych 😆 ) ale faktem jest że wszyscy zaczynali lub zaczynają grę w orkiestrze od podstaw i czy to nie jest już dużym wyróżnieniem dla tej orkiestry że dostała się na ogólnopolski ? napewno nie był to przypadek , że orkiestra zdobyła czołowe miejsce rok temu w Krynicy
Wiem jedno trzeba poprostu ćwiczyć , ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć , z tego co wiem to próby w Trynczy odbywają się od początku maja dzień w dzień ( z wyjątkiem niedziel , ale wtedy zazwyczaj mają granie 😀 ) przyznam się że dobrze znam się z kapelmistrzem z Trynczy , powiedział mi że w ubiegłym roku orkiestra ta dała 74 koncerty czy jest to dużo czy mało ocencie sami
dodam jeszcze że jednym z utworów który zagra Tryncza na przeglądzie jest BERDLAND koledzy z AM niech sami ocenią czy jest to łatwe czy nie.
pozdrawienia dla wszystkich

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?