Re: nasze imprezy

Misiu
Członek

Cóż Panowie drodzy- jak nie ma już możliwości poruszenia merytorycznych kwestii, to zaczynamy używać argumentów ad personam.. Troszkę to nieładne. Co do narzekania na jury, to zupełnie się z większością tu piszacych nie zgodzę. Wydaje mi sie, że większości z Was nie brakuje talentu i nie można Wam odmówić pewnie chęci i zapału do pracy ale na pewno nie można dostrzec w Waszym zachowaniu czegoś, co nazywamy pokorą. Sam jestem wykładowcą i wiem jak ogromna odpowiedzialność ciąży na oceniających. Często sam widzę jak ktoś uczy się przez cały semestr i jest najlepszy w grupie, a jak przychodzi co do czego czyli do egzaminu, to się spala i wyprzedzają go wszyscy średniacy. Moi drodzy nie zachowujmy się jak większość naszych piłkarzy i nie narzekajmy na wszystko i wszystkich, tylko weżmy sie solidnie do roboty i ćwiczmy.. a sukcesy..Sukcesy na pewno z czasem przyjda 🙂 Jak mawia stare porzekadło- słabej baletnicy to i rąbek u spódnicy będzie przeszkadzał! 😀

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?