Re: BRATPOL

piotras_90
Członek

Witaj!
Chciałeś się poradzić w sprawie sklepu czy tej rury?
Jeśli chodzi o BRATPOL to mogę powiedzieć, że to dobry sklep. Od czasu do czasu wpadam tam, najczęściej wypróbować jakiś klawisz. Jeśli chodzi o dęciaki to na miejscu nie mają dużego wyboru. Owszem, jest trąbka, sax i jakiś klarnet… Zawsze możesz zamówić instrument o jakim marzysz i zostanie dla Ciebie sprowadzony. Mój kolega np. zamawiał puzon. Fakt, od czasu złożenia zamówienia do otrzymania instrumentu minęło trochę czasu, ale to dlatego, że sprowadzali go innego kraju. Tak czy owak, sklep godny polecenia.

A jeśli chodzi o yamahe… jak dobrze pamiętam to widziałem właśnie taką ostatnio na wystawie w BRATPOL-u. Skoro jesteś początkujący to z pewnością wystarczy Ci ten model. Co tu więcej mówić… po prostu spróbuj czy Ci się na niej dobrze gra (jeśli masz taką możliwość) i sam zadecydujesz 🙂

Pozdrawiam!

PS. Tak czułem, że jakiś miłośnik YTR-4335 G wyprzedzi mnie swoją odpowiedzą…. ahh ta Y 4… po prostu świat się na niej kończy 😛

Uwaga: Przeglądając stronę akceptujesz naszą Politykę Prywatności BRASSerwis.pl 2001 - 2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?